NAJGORE ODJEVENI U 2009.

Fashion guru: Nives najbolje izgleda kada je gola!

Fashion Guru Boris Banović je u posljednjem izdanju Red Carpeta objavio listu najgore odjevenih u prošloj godini, te tako nakon liste najbolje odjevenih zaokružio modnu 2009. Prva na neslavnoj listi je Nives Drpić, a Guru je nije poštedio svojom kritikom: "Kada Nives Drpić najbolje izgleda? Kada je gola ili u donjem rublju, koje i ne nosi baš često."

Odmah iza Nives Guru je smjestio Maju Lenu Lopatny za koju smatra kako se baš nije imala na koga ugledati, te tako dao usputnu kritiku i na odjevni stil njene majke Mije Begović.

Zajedničko mjesto na listi zauzeli su - Simona Gotovac, Gianna Apostolski i Ante Gotovac, prema Guruovom mišljenju "nemodni fenomen", rijetko viđena parada kiča i "šanirane" odjeće.

Visoko četvrto i peto mjesto zauzele su manekenke Maja Cvjetković i Aleksandra Grdić.

Članice skupine Feminem našle su se u zlatnoj sredini, a modni kritičar opisao ih je riječima da su poput virusa, te da koju god novu članicu prime u trio u roku od dva nastupa ona izgubi i ono malo stila što je imala. Danijelu Martinović, prošlogodišnju kraljicu najgore odjevenih, Fashion Guru je ove godine smjestio na 11. mjesto.

Izgled pjevačice Maje Šuput Fashion Guru je opisao riječima: "Kad god pogledamo Maju, pitamo se zašto se uvijek ponaša kao vjeverica na steroidima, a tako se i odijeva."

Na posljednje dvije pozicije top liste smjestile su se Antonija Šola i Natali Dizdar.

I na ovoj listi Fashion Guru je imenovao zasebne kategorije u kojoj su se "gledale" najbolje tange, najistaknutije bradavice, ovoljetne smokvice i slični detalji koje oštro modno oko FG-a nije predvidjelo radeći modnu retrospektivu 2009. godine.

U posebnoj kategoriji "YMCA po Hrvatski" pobijedio je Neven Ciganović, a Guru je izdvojio i kategorije "Alka vs Sevka", "NLO", te "Postoji li život nakon Chanela" osvrćući se na pomamu za torbicama ove robne marke.

Guru se ove godine osvrnuo i na najgore odjevene u regiji, te kao takvog izdvojio Deena, a "hrvatskim modnim paradoksom" nazvao je stil naših manekenki koje su prema njegovom sudu redovito najgore odjevene žene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 23:44