POLITOLOGINJA IZ ZADRA

FATALNA INES MU ZAROBILA SRCE Boris Novković svojoj novoj 19 godina mlađoj djevojci posvetio stihove

 Facebook/EPH

Nakon propalog braka i nekoliko ljubavnih veza čini se da je srce Borisa Novkovića (47) potpuno začarala zgodna politologinja iz Zadra Ines Katić.

Naime, par se prvi put pojavio u javnosti u siječnju na koncertu u čast legendarnog Kemala Montena održanom u Lisinskom, no unatoč vezi koja traje tek nekoliko mjeseci Boris je svojoj djevojci već posvetio stihove. Njegova nova pjesma zove se upravo - Ines, piše Tportal.

Nova pjesma izlazi iz autorske radionice Borisa Novkovića i Predraga Martinjaka. Boris je ovoga puta zaslužan za tekst i glazbu dok P'eggy potpisuje aranžman i produkciju. Pjesmu 'Ines' sam je Boris opisao kao sebi svojstvenu baladu izuzetno poetskog sadržaja.

- Produkcijski i aranžerski odlučili smo napraviti iskorak pa ju je P'eggy stavio u ritam tanga obojen dahom atmosfere iz 'Pulp Fictiona' u svom aranžmanskom izražaju. Ona je svojevrstan odmak i svježina u odnosu na moju standardnu pop-rock produkciju, poput pjesme 'Vukovi umiru sami - zaključio je Novković, piše Tportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 22:51