Filipinske seksi pjevačice cijelo će ljeto provesti u Rogoznici

ROGOZNICA - Pjevačice i plesni ansambl s Filipina nastupaju svaku večer u marini Frapa u Rogoznici. One su zgodne, seksi, uvježbane i pravi mamac za turiste i jahtaše iz cijelog svijeta, a u Hrvatsku su došle s dalekih Filipina. Riječ je o plesnoj skupini MTB, što je kratica od Magandang Tanghali Bayan ili “dobar vam dan” na filipinskom, dok atraktivni pjevački kvintet nastupa pod imenom Sani Pilif, koje kad pročitate obrnutim redom dobiva pravo značenje - Filipinas.



- Ove godine u ožujku nas je u Tabu Baru u Manilli vidio Frano Pašalić i pozvao nas da ove godine svaku večer nastupamo u Rogoznici  u njegovoj marini Frapa. Rekao nam je da svake godine obilazi svijet u potrazi za atraktivnim performerima, zbog čega nam je bila čast prihvatiti ponudu i doći.







I nismo požalili iako o Hrvatskoj nismo znali baš ništa - rekao nam je Miguel Cortez, voditelj filipinskih Pussycat Dolls ili Spice Girls, kako se vole nazivati, koje osim sjajnim pjevačkim sposobnostima oduševljavaju atraktivnim izgledom i oskudnim odjevnim kombinacijama koje privlače poglede muškaraca, ali i žena, pa se za ove egzotične cure uistinu može reći da su pravi praznik za oči.



- Ovo nam je prvi put da nastupamo ovako daleko od kuće, ali nam je ovdje toliko lijepo da smo gotovo zaboravile da su naše obitelji daleko na Filipinima. Šalu na stranu, svi nas tetoše, brinu se da nam ništa ne nedostaje, uživamo u prelijepom vremenu, hrani, dragim ljudima i u svakom nastupu. Drago nam je što svi znaju pjesme koje izvodimo, jer je riječ o svjetskim hitovima s MTV-a poput Beyonce, Pussycat Dolls, Rihanne ili Alicie Keys - rekla je Zarina Rosales (22), jedna od pjevačica, koja je na rodnim Filipinima prava medijska zvijezda, budući da je postala popularna nastupom u finalu tamošnje inačice glazbenog showa u potrazi za novim pjevačkim zvijezdama, poput Američkog idola ili Hrvatska traži zvijezdu.



Ostatak seksi petorke čine Jessica Tadeo (19), Laurice Trasmano (24), Lou Yaranon (20) i Rieyadh Velasquez (21). Djevojke, zajedno s velikim plesnim ansamblom, nastupaju svaki dan osim ponedjeljka, kada svoj program izvode samo plesači, tako da u Frapi zapravo ne prođe ni jedan dan bez atraktivnog filipinskog showa.



- Hrvatice su divno obučene i sviđa nam se ovdašnja moda. Prije nego što otputujemo, sigurno ćemo otići do Splita ili Zagreba u kvalitetan shopping, da bi preko zime na Filipinima mogli nastupati u sjajnim krpicama iz Hrvatske, koje će tamo biti pravi unikat, baš kao što su naše vama posebne - dobacile su nam bućkajući se u plićaku i pripremajući se za još jedan u nizu večernjih performansa za oči i uši.





Nevena Banić/ŠL
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 23:40