NEZAUSTAVLJIVI USPON

FOTO: 2CELLOS S VELIKIM FACAMA George W. Bush je oteo Stjepanu mobitel iz ruke i rekao: 'Daj da ja uslikam taj selfie!'

Luka Šulić i Stjepan Hauser imali su prilike upoznati se sa dvojicom bivših američkih predsjednika Billom Clintonom i Georgeom W. Bushom
 promo

Svjetski slavni violončelistički dvojac 2CELLOS sinoć su nastupili na gala priredbi fondacije Starkey Hearing Foundation u St. Paulu u Minnesoti, koja je okupila najutjecajnije ljude u Americi, kao i mnogobrojne zvijezde.

Svojim strastvenim izvedbama Luka Šulić i Stjepan Hauser oduševili su prisutne i postali vrhunac večeri na kojoj je nastupila i pop-zvijezda Katy Perry.

Bill Clinton i 2CELLOS

Luka Šulić i Stjepan Hauser imali su prilike upoznati se sa dvojicom bivših američkih predsjednika Billom Clintonom i Georgeom W. Bushom.

Gene Simmons i 2CELLOS

Među uzvanicima koji su slušali izvedbu 2Cellos bili su boksačka legenda Evander Holyfield te rock zvijezda iz grupe KISS Gene Simmons.

Evander Holyfield i 2CELLOS

"Svi su bili jako srdačni i ljubazni i puni komplimenata za našu glazbu, a najsmješniji trenutak je bio kada je Stjepan izvadio mobitel da napravi selfie sa Georgem Bushom, a on mu je uzeo mobitel iz ruke i rekao: daj da ja uslikam taj selfie!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 06:07