ZAKAŠNJELI POKLON

FOTO: Ashley Greene u nacrtanom badiću na plaži

Kao što smo i ranije imali prilike vidjeti na njenim golim fotografijama, Ashley ima lijepo tijelo i svaka čast Sports Illustratedu što ga je odlučio još malo ukrasiti
 Egotastic

Američki sportski magazin Sports Illustrated svake nas godine iznenadi zavodljivim fotografijama neke razgolićene ljepotice. Niti 2010. nije nikakva iznimka.

Ove je godine Sports Illustrated ušao u suradnju SoBe i mladom glumicom Ashley Greene te stvorio tako zvana 'kožodjela' (skinsuits) što je zasigurno preloše ime i zvuči kao nešto iz SF horora.

Međutim, kada napokon pogledate o čemu se radi shvatit ćete da je popularna glumica i zvijezda 'Sumraka', naivne filmske trilogije o vampirima, u taj projekt ušla vrlo ambiciozno i ime 'kožodjela' više nije važno. Jer, Ashley na fotografijama koje imate prilike vidjeti na sebi ne nosi ništa osim tankog sloja boje na tijelu. A to je seksi.

Kao što smo i ranije imali prilike vidjeti na njenim golim fotografijama, Ashley ima poprilično lijepo tijelo i svaka čast Sports Illustratedu što je to isto odlučio još malo ukrasiti. Pogledajte o čemu se radi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:37