SKRIVENI TALENT

FOTO: AVA KARABATIĆ IMA NOVO ZANIMANJE! Neće biti za svačiji džep: 'Jeftino je znak da vam nedostaje samopouzdanja, a ja s time nemam problema!'

 
 Jakov Prkic / CROPIX

Nakon što se okušala u pjevanju, pisanju i voditeljskom poslu, Ava Karabatić (29) sad ima potpuno novu zanimaciju - iako je, kako ona sama tvrdi, riječ o njezinoj staroj ljubavi, naša svestrana starleta tek sad odlučila je sve podijeliti s javnosti.

Naime, ova Splićanka ozbiljno se primila slikarskoga platna i kistova te uskoro priprema i prvu samostalnu izložbu svojih ulja na platnu!

- Dok sam bila djevojčica, moj talent za slikarstvo bio je odlično kamufliran kroz dječju igru, a s nepunih pet godina osvojila sam prvu nagradu za slikarsko djelo! - pohvalila se Ava u razgovoru za srpski Alo!.

Objasnila je i kako joj umjetnost pomaže da pobjegne od svakodnevnih problema i riješi se stresa, a inspiraciju, kaže, pronalazi u svemu oko sebe.

- Slikanje je moj način borbe s lošim situacijama. Najopasnija sam kad drugi misle da sam u opasnome padu... Meni za slikanje nije potreban mir, već ludilo, a s obzirom da sam svakako luda, imam mogućnost i biti najbolja - objašnjava Karabatić.

Na pitanje koliko će njezine slike stajati, odgovara kako svakako neće biti jeftine jer jeftino je, kaže, "znak da vam nedostaje samopouzdanja", a ona s time definitivno nema nikakvih problema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. siječanj 2022 02:20