TONY AWARDS 2019.

FOTO: BUJNA EMILY OPET U CENTRU PAŽNJE NA CRVENOM TEPIHU No najveće ovacije dobila je Ali, prva glumica u invalidskim kolicima na Broadwayu

 
Lucy Liu, Ali Stroker, Marisa Tomei i Emily Ratajkowski
 REUTERS

U Radio City Music Hallu u New Yorku, gdje se u nedjelju navečer održala 73. dodjela nagrada Tony Awards, okupile su se najveće svjetske zvijezde, a dame su se na crvenom tepihu i ovaj put pokazale u najboljem svjetlu.

Tony Awards odaju počast kazališnim profesionalcima za njihova postignuća na Broadwayu, a ovogodišnju svečanu dodjelu vodio je engleski komičar James Corden (40).

Manekenka Emily Ratajkowski (28) opet je u prvi plan stavila svoje bujno poprsje, a glumice Marisa Tomei (54) i Vanessa Hudgens (30) istaknule su noge, dok je Lucy Liu (50) bila posebno elegantna u raskošnoj ljubičastoj haljini.

No najveći pljesak gostiju zasluženo je dobila Ali Stroker (31), prva glumica koja se na pozornici na Broadwayu pojavila u invalidskim kolicima.

Ali je u dobi od samo dvije godine stradala u teškoj prometnoj nesreći, no to je nije spriječilo da ostvari svoj životni san i postane glumica. U nedjelju navečer osvojila je nagradu Tony za nastup u mjuziklu "Oklahoma!".

Nagradu za najbolju predstavu osvojio je komad "The Ferryman" Jeza Butterwortha, a najbolji mjuzikl je "Hadestown", objavio je CNN.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:43