SOLO LJEPOTICA

FOTO: Cheryl Cole najseksi na svijetu. Pogledajte tko je još seksi

Odnedavno ponovo slobodna, Cheryl Cole pobijedila je ljepotice poput zvijezde Transformersa Megan Fox i modela za donje rublje Marisse Miller u FHM-ovom izboru najseksi žene na svijetu. Sutkinja u britanskom glazbenom showu X Factoru i bivša pjevačica u ženskom bendu Girls Aloud, s bogatstvom procijenjenim na deset milijuna funti, zauzela je prvo mjesto popisa koji su svojim glasovima izradili čitatelji.

Cole se nedavno rastala od supruga nogometaša Ashleyja Cola nakon što su priče o njegovoj navodnoj nevjeri isplivale na površinu. Unatoč ljubavnim problemima Cheryl je uspješno započela svoju solo pjevačku karijeru, a srca publika osvojila je i kao sutkinja u popularnom showu.

Zanimljivo je kako su neke druge zvjezdane ljepotice ove godine u potpunosti podbacile. Na listi se uopće nije pojavila 'kokainska' Kate Moss dok je Britney Spears, najseksi u 2004., sa prošlogodišnjeg četvrtog pala na 33 mjesto.

Mlada glumica i zvijezda filmova o Harryju Potteru Emma Watson uživa već drugu godinu među top 50 na listi.

Supruga Tigera Woodsa, Elin Nordegren, također se našla na popisu najseksi žena i to po prvi put, zauzevši 65. poziciju. Slavna pjevačica Lady Gaga dobila je dovoljno glasova za 92. dok je pjevačica N-Dubza Tulisa Contostavlos zatvorila prvih 15 mjesta.

U glasanju je sudjelovalo više od milijun čitatelja magazina FHM diljem svijeta, a na popisu najseksi žena nalaze se čak 54 brinete, 32 plavuše i dvije crvenokose ljepotice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:07