SRETNA OBITELJ

FOTO: Fani Horvat i mali Frane izašli iz rodilišta

 Jadran Babić/Cropix

SPLIT – Točno u podne novopečena majka Fani Horvat u pratnji svog izabranika splitskog gradonačelnika Željka Keruma i njihovog tek nekoliko dana starog sinčića Frane napustila je novo splitsko rodilište.

Svečani događaj izlaska iz rodilišta nije propustila ni Fanina mama Anita Horvat , a pred rodilištem svoju sestru s crnim je BMW-om, parkiranim tik pred vrata, sačekao i brat Saša. Cvijeće je rodilju čekalo u limuzini.

No kako to već poslovično biva u svijetu bogatih ni ovaj sretni događaj nije prošao bez nedoumica koje uvijek otvaraju prostor tračevima i nagađanjima.

Naime, je li nosiljka koju je tata Željko iznio iz rodilišta i spremio u automobil bila prazna ili se u njoj nalazila trenutno najpoznatija beba u Hrvata, dvojba je to koju je nakratko zakuhala jedna medicinska sestra.

Neposredno prije nego što se Fani pojavila na glavnim vratima rodilišta, medicinska je sestra novinarima dobacila

- Ne trebate čekati, ne izlazi dite!

Na upit kako je to moguće budući da je otpusno pismo već jutros bilo uredno pripremljeno za Fani i bebu, sestra je kratko uzvratila :

- Samo za nju!

Na sljedeći upit je li posrijedi žutica koju novorođenčad često dobije, odgovorila je

- Ne smim vam ništa reći

Tata Željko koji je prilično nonšalantno u ruci držao nosilicu, ipak je skrivao od fotoreportera.

Brzo je ugurao u automobil koji je potom doslovno odjurio iz kruga splitskog rodilišta. Novinarsku zantiželju Kerum je potpuno ignorirao. Okrećući glavu od predstavnika sedme sile hitro je ušao u BMW, sjeo na stražnje sjedište pored Fani i bebe i zalupio vratima.

Ništa više susretljiva nije bila ni Fanina majka Anita, dobrodržeća, decentno sređena dama, tek šest godina starija od kćerinog izabranika, koja je na pitanje „Bako, kako se osjećate?, brzopotezno uzvratila 'super' i skrila se iza zatamnjenih stakala limuzine.

Iako se i ovog puta kao i prilikom samog čina Faninog poroda, medije pokušalo navesti na krivi trag – nije se uspjelo. Iz rodilišta saznajemo: mali Frane je otišao zajedno s roditeljima.

Prilikom poroda u nedjelju, bebi je bilo isčašeno rame, ali bez ikakvih posljedica koje bi mogle utjecati na njegovo zadržavanje u rodilištu.

'Love story' splitskog gradonačelnika i njegove dvostruko mlađe izabranice, sada ojačana prinovom u obitelji, nastavlja se u svježe adaptiranom ljubavnom gnjezdu na elitnim splitskim Mejama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 08:46