SAVRŠENA I U 53. GODINI

FOTO: FATALNA U SVAKOM IZDANJU Monica Bellucci 'skinula' Marilyn Monroe i priznala: 'Nemam ništa protiv razumnog 'peglanja' u photoshopu'

 Profimedia, IPA

Talijanska glumica Monica Bellucci ove godine bit će domaćica filmskog festivala u Cannesu u Francuskoj, a uoči svečanog otvorenja 17. svibnja, seksepilna brineta snimila je editorijal za časopis Madame Figaro.

Madame Figaro,Maggio 2017 #monicabellucci #monica #bellucci #italia #madamefigaro

A post shared by MonicaAnnaMariaBellucci (@monicabellucci.italia) on

Monica se tom prigodom transformirala u fatalnu plavušu, a s perikom, koja joj, složili su se obožavatelji odlično stoji, mnoge je podsjetila na holivudsku ikonu Marilyn Monroe.

- Prekrasna si! Prava božica! Savršenom licu poput tvojega pristaje svaka boja kose - komentirali su fanovi.

Bellucci je nedavno izjavila kako je tek nakon što se vidjela u novom filmu 'On the Milky Road' redatelja Emira Kusturice shvatila koliko se zapravo promijenila u posljednjih deset godina.

- Starenje se ne može zaustaviti. Uočavam bore oko očiju i usana koje prije nisam imala, ali ne uzrujavam se, dapače, djeluju mi simpatično i šarmantno. Uostalom, uvijek nam ostaje photoshop. Hvala Bogu na njemu! Nemam ništa protiv malo razumnog 'peglanja'. Ni u čemu ne treba pretjerivati - zaključila je 52-godišnja seks-bomba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 16:28