U DVOJE JE LJEPŠE

FOTO: GDJE JE NESTAO ZORAN ŠPRAJC? Evo zašto popularnog voditelja nema na malim ekranima: 'Ja krećem sa 125, a za damu nije pristojno govoriti...'

 
 Boris Kovacev / CROPIX

Domaći gledatelji nisu mogli ne primijetiti kako u RTL-ovu "Direktu" već danima nema Zorana Šprajca, zbog čega su se mnogi zabrinuto upitali gdje je njihovo omiljeno televizijsko lice i što se s njim zbiva.

A da ipak nema razloga za brigu, na društvenoj mreži otkrio je sam gospodin Šprajc, koji je, čini se, odlučio pripaziti na zdravlje i okrenuti se - vježbanju.

- I njoj i meni nabralo se kila pa smo odlučili to zajedno riješiti. Više šetnje i kretnje, manje jela i pila, preko vode do slobode i deset kila u deset tjedana manje. Ja krećem sa 125, a za damu nije pristojno govoriti - napisao je Šprajc i oduševio pratitelje fotografijom snimljenom na savskom nasipu.

- U dvoje je ljepše, zar ne?! A kad nam se vraćate na TV? Falite nam! - samo su neki od komentara na Zoranovu Instagramu, a moralnu podršku virtualno mu je poslao i poznati splitski glumac Slavko Sobin, zvijezda humoristične serije "Crno-bijeli svijet" i vlasnik dva udomljena psa - kujice Bube i Mare.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:20