'MRGUD' OSVOJIO PUBLIKU

FOTO Goran Kos pobijedio Marcelu Oroši i postao nova zvijezda

Kroz cijeli show Goran je glasio kao favorit, ali Marcela je na kraju jednostavno briljirala
Zagreb, 170611.Jadran film, Studio 2.Finalno natjecanje emisije "Hrvatska trazi zvijezdu". Dvoje finalista Marcela Orosi i Goran Kos u pjevackoj emisiji "Hrvatska trazi zvijezdu" natjecu se za status Hrvatske zvijezde u 2011.Na slici: Goran Kos. Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
 Tomislav Kristo / CROPIX

Show Hrvatska traži zvijezdu pripao je Goranu Kosu, koji je od prvog pojavljivanja oduševljavao svojim glasovnim sposobnostima, a na kraju se i uzdigao iznad i više nego strašne konkurencije . Naravno, ne treba zanemariti niti ono što je pokazala njegova protivnica u finalu - sjajna Marcela Oroši.

Zanimljivo jest to da je hladnokrvni i mirni Goran na kraju ipak eruptirao i pokleknuo emocijama pa je i više nego emotivno doživio pobjednički trenutak glasnim uzvikom i dizanjem ruku u zrak. Zaslužio je...

Finalisti su jevali tri pjesme, koje su bile istovremeno zahtjevne, ali su i predstavljale kandidate. Tako je Marcela večer otvorila pjesmom Tine Turner "Simply the Best", a Goran Pink Floydima i njihovom uspješnicom "Wish You Were Here". Oboje su zadrhtali u nekoliko navrata zbog treme.

Kasnije je bilo bolje, a na repertoaru su bile pjesme s hrvatskog govornog područja. Marcela je zapjevala "Tek je 12 sati", veliki hit nekad megapopularne grupe ET, u kojoj je pjevala Vanna. Goran je pak otpjevao pjesmu koja je bila na vrhu ljestvica u vrijeme kada se rodio, 1987. godine. Riječ je o Parnom valjku i pjesmi "Jesen u meni".

Posljednja pjesma bila je po izboru izvođača i u njemu su Marcela i Goran najviše uživali, što se moglo i vidjeti po njihovu nastupu. Marcela je izabrala Alanis Morissette i pjesmu "You Ought to Know", dok se Goran odlučio za grupu Fray i pjesmu "You Found Me".

Za sami kraj oboje su morali otpjevati na svoj način pobjedničku pjesmu "Što me noćas odaješ". A kako bi se svi zajedno prisjetili ostalih finalista showa, svi su došli na pozornicu i otpjevaki ovogodišnju himnu HTZ-a "Danas je dan".

Žiri, ali i publika, slažu se u jednome, a to je da su ove godine izvođači bili najbolji, konkurencija najveća, a samim time je i pobjednik i više nego zaslužio postati zvijezda .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:56