NA VEČERI S PRIJATELJIMA

FOTO: HOLIVUDSKA ZVIJEZDA U KULTURNOJ OAZI ZAGREBA Samuel L. Jackson oduševio osoblje kazališne kavane Kavkaz, evo što im je napisao u knjigu dojmova

 

Američki glumac Samuel L. Jackson (70) u četvrtak navečer s prijateljima se prošetao strogim centrom Zagreba.

Nakon što je u Rovinju i Rijeci snimao holivudski film "The Hitman's Wife's Bodyguard", Jackson se, sudeći po objavama na društvenim mrežama, odlično provodi u hrvatskoj metropoli.

Tako se s društvo u jednom trenutku zaustavio i u kultnoj zagrebačkoj kazališnoj kavani Kavkaz, gdje je odlučio večerati.

Kako doznajemo, slavni Samuel naručio je piletinu, a osoblje, usluga i jelo toliko su ga oduševili da je popularno zagrebačko mjesto, koje s punim pravom zovu kulturnom oazom grada te okupljalištem intelektualaca, umjetnika i boema, nahvalio i u knjizi dojmova.

- Wow! Ovo je bilo vrlo ukusno iznenađenje! Sve je bilo savršeno! Jedva čekam kušati i ostale specijalitete s vašeg menija - napisao je holivudski glumac.

- Došao je s dva prijatelja i sve je bilo za pet, s naše i njegove strane. Odličan je, pristupačan i simpatičan - rekao nam je voditelj zagrebačke kavane Kavkaz.

Jackson se za uspomenu fotografirao s konobarima, a dan prije je, podsjetimo, bio i u restoranu Brawbites.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:16