TO SE ZOVE IZAZOV

FOTO: HOLOGRAMSKI NASTUP BRINE BOJANA JAMBROŠIĆA Transformira se u Jacquesa Houdeka i Doris Dragović: 'Ne znam što mi je teže, oboje su zahtjevni'

 Nova TV

Četvrta epizoda hit showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u nedjelju donosi najveće iznenađenje sezone, a ujedno i najveći izazov za kandidate. Riječ je o dvostrukoj transformaciji kroz najmoderniji tehnološki prikaz - hologram, a prvi koji će to iskusiti bit će Bojan Jambrošić.

Naime, gljiva mu je podarila dvije transformacije pa ćemo ga istodobno vidjeti u ulozi Jacquesa Houdeka i Doris Dragović.

Nova TV

Nova TV

- Ne znam ni sam što mi je teže. Imam kratko vrijeme za napraviti dva lika koja iznimno cijenim i koji su pjevački jako zahtjevni - zabrinuto će Bojan, čiju ćemo preobrazbu u Doris vidjeti u hologramskom prikazu na pozornici, dok će se on fizički na sceni pojaviti kao kopija Jacquesa.

Hoće li Bojan uspjeti u najboljem svjetlu dočarati duet 'Ima nešto u tome' ostaje nam tek za vidjeti, a sve će budnim okom pratiti i sam Houdek kao gostujući član žirija.

Nova TV

Ivanu Mišerić vidjet ćemo kao Annette iz poznatog francuskog dua Ottawan. Izvest će pjesmu 'Disco', a najteže će joj, kaže, biti u isto vrijeme plesati i pjevati.

Nova TV

Nakon transformacije u Danijelu Martinović, Marija Rotha ove nedjelje očekuje nešto sasvim suprotno - transformacija u Axla Rosea iz rock benda Guns N' Roses.

- Nikad ih nisam slušao i baš zato sam sretan. On pojede cijeli stadion! Totalno drugi karakter - rekao je Mario, koji će nastupiti s pjesmom 'Paradise City'.

Nova TV

Ana Gruica veseli se postati Katy Perry.

- Mislim da bi to moglo biti dobro! Malo je karikaturica, ali moći ću se poigrati - izjavila je Ana, vječna tinejdžerica u duši, koja će izvesti pjesmu 'Last Friday Night'.

U četvrtoj epizodi vidjet ćemo i Dalibora Petka kao frontmena Prljavog kazališta, Miju Anočić Valentić kao Fergie iz Black Eyed Peasa, dok će se Nives Celzijus transformirati u Zvonka Bogdana, a Daniel Bilić postat će Nives Celzijus.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2024 05:20