ŠOK I NEVJERICA

FOTO: Iva Šulentić zbog ispadanja skoro briznula u plač

 HTV

ZAGREB - Samba i bečki valcer plesali su se u petoj emisiji showa HRT-a "Ples sa zvijezdama", a potpuno neočekivano iz natjecanja su ispali Iva Šulentić i Damir Horvatinčić. Četvrti put u ovoj sezoni, najviše bodova žirija skupili su Franka Batelić i Ištvan Varga.

Emisiju su otvorili Iva Šulentić i Damir Horvatinčić, a Iva je ovaj put otkrila sve adute u dvodijelnoj žutoj opravi.

- Jako mi se sviđa kostim, ali i dijelovi na kojem nema kostima - komentirao je Davor Bilman.

To njoj i Damiru nije pomoglo, iako su bili drugi po bodovima, te je vidno šokirana Iva ispala iz showa, jedva susprezavši suze.

- Nisam ovo očekivala, iskreno veselila sam se passo dobleu - rekla je Šulentić.

Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit nastupili su predzadnji, kao obično Nicolas je obavio većinu plesanja dok ga je Ana pokušavala slijediti. U jednom trenutku Quesnoitu je odletjela cipela s noge, a Ugarković se skoro ugušila od smijeha te se nije mogla prestati smijati ni za vrijeme ocjenjivanja. Čini se da je to blagotvorno djelovalo na žiri pa nisu imali srca dodatno kritizirati njihov nastup.

Ana i Nicolas od žirija su dobili najlošije ocjene, ali spasili su ih glasovi gledatelja. Tako su se u “Plesu” iz emisije u emisiju provlačili Žarko Radić i Davor Gobac, a voditeljica Katja Kušec u showu “Zvjezde pjevaju”.

- Meni se čini da gledatelji žele još malo smijati - zaključila je Ugarković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 07:45