ALENOV NOVI POČETAK

FOTO: IZGUBIO NEVJEROJATNIH 70-AK KILOGRAMA I NE MISLI STATI MRŠAVITI Apsolutni rekorder 'Života na vagi': 'Izbjegavao sam druženja zbog debljine'

 
Alen Abramović
 RTL

- Glavni motiv za prijavu u show bio mi je taj što želim promijeniti život i njegovu kvalitetu. Imam osjećaj da ne živim kako bih trebao zbog okova debljine - ovako je Alen Abramović (45) iz Zagreba govorio na početku "Života na vagi", u koji je ušao s čak 184 kilograma.

Oduvijek je, kaže, imao problema s kilogramima, a kako je dugo vremena živio u inozemstvu, hranio se nezdravo - uglavnom pizzama, cheeseburgerima i tjesteninom.

- U zadnje dvije godine izbjegavam izlaske i druženja zbog svoje debljine. Najviše se bojim da ću imati ozbiljnih zdravstvenih problema, ako konačno ne uzmem život u svoje ruke - izjavio je Alen na početku RTL-ova showa.

A danas je upravo on kandidat koji je u "Životu na vagi" ostvario najbolji rezultat - naime, izgubio je više od 70 kilograma, u struku je tanji za 41 centimetar, a nevjerojatna transformacija i novi, zdrav način života pomladili su ga za čak 11 godina.

I sam Alen pred kamerama nije skrivao zadovoljstvo odličnim rezultatima, zbog kojih je opravdano i ušao u samu završnicu showa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:12