VRUĆE SLIKE

FOTO: JEDNA OD NAJLJEPŠIH GLUMICA SVIJETA DOKAZALA JE DJELOM DA PODRŽAVA GOLIŠAVOST Objavila nove fotke s vrućeg toples snimanja

 Instagram

Američka manekenka i glumica Emily Ratajkowski (24) voli pokazivati svoje zanosno tijelo, no ovoga puta ostavila je sve bez daha.

Samo u gaćicama i s nakitom iz nove kolekcije dizajnerice Jacquie Aiche pozirala je pred objektivom, a rukama je ovlaš prekrila svoje bujne i, kako uvijek napominje, prirodne grudi.

























Emily Ratajkowski je inače jedna je od rijetkih koji su stali na stranu Kim Kardashian koja je nedavno na Instagramu objavila goli selfie.

Naime, nakon što je Kim prije nekoliko dana svoje Instagram followere počastila još jednim golišavim izdanjem, negativni komentari počeli su pljuštati po starleti. No, Emily je odmah oštro iskritizirala sve muškarce koji su negativno komentirali spornu fotku, ali i sve ostale hejtere, te kao podršku Kim objavila na Instagramu svoju 'golu' fotografiju.

















Manekenka Emily Ratajkowski postala je planetarno popularna nakon objave spota za pjesmu Blurred Lines, a glumila je u filmu 'Nestala' s Benom Affleckom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 21:39