NOVOGODIŠNJI PARTY

FOTO Joško Lokas i Nataša Janjić: Glumci dočekali Novu uz originalne trubače

 Nenad Dugi / Cropix

ZAGREB - Jedan od najluđih novogodišnjih dočeka, barem ako je suditi po broju uzvanika, njihovim komentarima, ali i nekoliko iznenađenja koje su

, bio je onaj u Muzeju za umjetnost i obrt gdje su 2011. dočekali uglavnom pripadnici domaćeg glumačkog svijeta.

Naime, nakon što su im propali planovi o dočeku izvan Zagreba, Nataša i Joško upustili su se u organiziranje vlastitog tuluma na kojem se na kraju skupilo 200-tinjak njihovih prijatelja i kolega, ali i uzvanika koje su prijatelji poželjeli povesti. Posebno iznenađenje bilo je deset trubača koji su nakon ponoći doslovce “uletjeli” na tulum i dodatno zagrijali atmosferu za koju su se pobrinuli i proizvođači jednog od najboljih svjetskih viskija Jameson osiguravši uzvanicima dovoljno svojeg prizvoda uključujući i šampanjac. Među uzvanicima, uglavnom glumcima iz Gavelle, bili su i Nina Violić, Jadranka Đokić i Goran Navojec i brojni drugi pripadnici svijeta filma.

- Kada smo shvatili da većina naših prijatelja ostaje u Zagrebu za Novu godinu, poželjeli smo je provesti zajedno, a Nataša i ja prihvatili smo se organizacije.

Otišli smo u Muzej za umjetnost i obrt i dogovorili u pola dana sve detalje. Nataša je na Facebooku osnovala grupu koja je vrlo brzo prešla brojku od 200 što je, nažalost, bio limit. Posebno iznenađenje koje smo im priredili bili su trubači koji su došli oko 1.30 i već na ulazu odsvirali temu iz ‘Povratka otpisanih’, a zabava se uz tri DJ-a nastavila do jutra - ispričao je Joško Lokas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 09:50