ISPAO IZ HTZ-A

FOTO: Juraj Jurlina: Nisam razočaran, čeka me velika fešta i karijera

U polufinale RTL-ovog spektakla plasirali su se Duje Stanišić, Kim Verson te Vilibald Kovač. Mladi Valpovčanin u završnici showa vidi Kim Verson, ali ne može prognozirati i pobjednika

ZAGREB - Natjecatelj RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu“ Juraj Jurlina ispao je u petak iz daljeg natjecanja kojeg nastavljaju Duje Stanišić, Kim Verson i Vilibald Kovač. Iako je od žirija dobio pohvale za svoju izvedbu tri klasične rock pjesme iz ‘80-ih, između ostalog i zahtjevnu Michael Jacksonovu “Billy Jean“ publika je presudila, pa će mlada pjevačka nada danas stići u rodno Belišće gdje ga, kako kaže, čeka velika fešta.

Podrška prosvjednicima

- Nisam uopče razočaran, drago mi je što su me ljudi podržali, ispunio sam svoje ciljeve i upoznao divne ljude s kojima ću i dalje surađivati. O samom showu mogu reći samo pozitivne stvari, kao i o ostalim natjecateljima s kojima sam bio podjednako dobar. U finalu svakako vidim Kim iako ne mogu sigurno reći tko bi mogao biti pobjednik. Nastaviti ću nastupati sa svojim bendom “Off duty” koji će se odsad zvati “Juraj Jurlina i Off duty”. Sada idem ka kumovima u Zagreb, a sutra putujem za Belišće gdje me čeka velika fešta s obitelji i prijateljima - rekao je 17-godišnji Juraj.

Napomenuo je i kako, uz ostale finaliste, ima ugovor s Dallasom, te da je već pričao s članom žirija Goranom Lisicom-Foxom o daljnjoj suradnji, no detalje još nije želio otkriti.Najbolji show u jučerašnjoj emisiji svakako je napravio Duje Stanišić koji je tijekom prve izvedbe, pjesme Eltona Johna “I’m Still Standin” u publiku bacio tenisice, a u posljednjem nastupu poljubio nepoznatu djevojku iz publike. Dao je i podršku prosvjednicima iz Varšavske rekavši da bi im se pridružio da nije u showu.

Tony dao Porina

Tony Cetinski je za Duju na stol stavio svog Porina za ‘hit godine’ i još jednom naglasio kako je taj mukom zarađeni kipić koji je osvojio upravo zbog svoje publike posvetio šarmantnom natjecatelju. Ni prošla emisija “Hrvatska traži zvijezdu“ nije prošla bez prepucavanja između Tonija i Anđe Marić, no njihove su svađe postale već uobičajene za RTL-ov show.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:52