SLAVNA MANEKENKA

FOTO: KATE MOSS U PLAYBOYU Pogledajte seksi naslovnicu rođendanskog izdanja

Jedna od najtraženijih modela na svijetu, Kate Moss krasi naslovnicu rođendanskog izdanja časopisa Playboy
 Playboy

Kate Moss, koja ima 39 godina, još uvijek je jedna od najpopularnijih i najtraženijih manekenki svijeta. Stoga ni ne čudi što je upravo ona osvanula na naslovnici Playboy časopisa, točnije na naslovnici njihovog jubilarnog 60. izdanja. Ljepotica je ovom prilikom zavodnički pozirala u dobro poznatom kostimu zečice s ušima na glavi.

Naslovnica s Kate Moss bit će objavljena u broju za siječanj/veljaču kad će Kate već proslaviti svoj 40. rođendan, a povodom toga izaći će i veliki intervju s njom. Zanimljivo je kako je jedan dio intervjua napravljen i sa Tomom Jonesom koji Kate ispituje škakljiva pitanja. Tako je na pitanje s kim bi najviše voljela izaći na večeru, odgovorila: 'Pa voljela bih na večeru sa zločestim ljudima koji imaju zanimljivu životnu priču za ispričati - poput tebe!'

Kate je dodala kako bi se na njezinoj ultimativnoj listi uzvanika za 'zločestu večeru' našli Jack Nicholson, fotograf David Bailey, Stevie Nicks, Catherine Deneuve te Joan Collins, njezin muž i nezaobilazni Hugh Hefner.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 11:55