RODITELJI NA GODIŠNJEM ODMORU

FOTO: 'LAKO JE S BAKAMA, PRABAKAMA, TETKAMA, KUMAMA...' Objava glumice i radijske voditeljice Doris Pinčić izazvala polemiku na društvenim mrežama

 
 INSTAGRAM

Doris Pinčić Rogoznica (29) napokon uživa u rodnom Zadru. Radijska voditeljica i zvijezda TV serija "Larin izbor" te "Vatre ivanjske" jedva je dočekala ljeto, sunce, more i kupanje, a upravo takvim fotografijama pohvalila se na društvenim mrežama.

Iako je krajem lipnja rodila drugo dijete, djevojčicu Gitu, a već ima i četverogodišnjeg sina Donata, Zadranka je na plaži pokazala kako se u vrlo kratkom vremenskom razdoblju vratila u top formu.

- Kako si već dovela liniju u red?! Izgledaš kao da nisi rodila! Kako nemaš trbuh?! Svaka čast! - napisali su joj pratitelji.

No nakon što je ispod fotografije na kojoj sa suprugom Borisom Rogoznicom (31) skače u more napisala kako je "lako biti cool i opušten roditelj i guštati kad su ti u Dalmaciji na raspolaganju i pomoći babe, prababe, tetke i kume", našlo se i pojedinaca koji su iskritizirali Doris.

- Poštujem žene koje djecu rode sebi i mužu i odgajaju ih, budu uz njih... Da starima trebaju djeca, rađali bi ih - napisao je jedan pratitelj, ali glumica mu je odmah "spustila": "Pa tko je rekao da naša djeca nisu s nama? Pet metara od nas su u hladu s babom i didom, samo u Zagrebu nemamo tu privilegiju pa sad guštamo u velikoj familiji. Strašno!".

Na kraju se Doris našalila i na račun suprugove i svoje majke napisavši: "Naše bake su super, samo što se ne potuku koja će gurati kolica!".

I dalje vridi #LipoMiJe i #OtoceVolinTe

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:41