NAOMI CAMPBELL?

FOTO: LEZBO ORGIJE? SLAVNA MANEKENKA NARUČILA SRPSKE STARLETE Odabrala dvije iz kataloga, treću dobila gratis

 Ilustracija

Srbiju i dalje potresa skandal u kojem su srpske i BiH starlete optužene za prostituciju preko Mihajla M. koji im je dogovarao sastanke s bogatom klijentelom.

Kako piše srpski Kurir, jedna svjetski poznata starleta je uživala u lezbijskom odnosu s nekoliko Mihajlovih starleta koje je odabrala iz kataloga.

'U pitanju je jedna od najplaćenijih menekenki svih vremena koja je prošle godine bila u Crnoj Gori. Manekenka je slaba na lijepe devojke. Mihajlo joj je poslao katalog da odabere dvije devojke, dok je treću dobila gratis. Odlučila se za jednu starletu iz Bosne, a s njom su krenule još dvije njene kolegice', otkrio je izvor za srpske medije koji je htio ostati anoniman.

Prema pisanju Kurira, navodno su njegovi klijenti, osim ove svjetske manekenke, bile i poznate filmske zvijezde među kojima je i jedan glumac iz hollywoodskih akcijskih filmova koji je uživao s Božanom Vujinović, srpskom starletom koja se proslavila titulom Playboyeve zečice.

'Ovaj glumac, zvijezda brojnih akcijskih filmova, tijekom svog boravka u Crnoj Gori došao je u kontakt s domaćim starletama. Navečer se družio s Božanom, koja je kasnije na Facebooku objavila njihovu zajedničku fotografiju, ali ju je nakon nedavnog uhićenja izbrisala', otkrio je anonimni izvor.

Nagađa se kako je moguće da je riječ o Naomi Campbell i Stevenu Seagalu zato jer je Naomi prošlog ljeta bila u Crnoj Gori, a Steven Segal bio je u Beogradu i Budvi tijekom 2014. godine.

Foto: Božana Vujinović, Playboyeva zečica

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 16:58