SEKSI ZASTUPNICA

FOTO: LIJEPA I VRIJEDNA POLITIČARKA Apsolutni je rekorder po vremenu provedenom u Skupštini

Poslanica Jedinstvene Srbije u Narodnoj skupštini Nevena Stojanović (28) oduševila je svoje prijatelje na Facebooku fotografijama s odmora, na kojima roni i šeće po plaži u zanosnoj žutoj haljini.

Nevena Stojanović spada u red najmlađih zastupnik. Mediji su je do sada u svim izborima svrstavali u red najzgodnijih i najljepših dama u Skupštini Srbije.

Zastupnica Jedinstvene Srbije, koja je najmlađa u svom klubu apsolutni je rekorder po vremenu provedenom u skupštini, a u srpnju je na sjednicama parlamenta provela čak 68 sati, 24 minute i 43 sekunde.

- Ne izlazim sa sjednica dok se ne završe, pokušavam steći iskustvo, rekla je dodavši da se samo ponaša onako kako bi se svi parlamentarci trebali ponašati.

Nevena je ljetnu pauzu u radu Skupštine Srbije iskoristila da skokne do mora, kako bi napunila baterije za nastavak napornog rada i održala prvo mjesto među zastupnicima koji su najviše vremena proveli na sejdnicama parlamenta!

Ona je na svom Facebook profilu postavila fotografije s mora u kojima roni, a i onu u kojoj se u žutoj izazovnoj haljini, zamišljena šeće plažom.

Nevena je 1986. godište, rođena je u Mladenovcu i diplomirana je ekonomistica, a kao najmlađa iz redova koalicije SPS-PUPS-JS pomagala je najstarijem narodnom poslaniku Milanu Koraću u vođenju prve sjednice skupštine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 15:53