SHOWBIZ ROMANSA

FOTO: LJUBAV DOISTA IDE KROZ ŽELUDAC Je li ovo neslužbena potvrda glumičine veze s popularnim chefom? Jedna starija snimka otkriva nove detalje...

 
 INSTAGRAM

Nakon što su ovih dana snimljeni u vrlo prisnom razgovoru u jednom zagrebačkom kafiću, ni Ornela Vištica ni Mate Janković nisu željeli komentirati prirodu svojega odnosa, ali čini se kako je 28-godišnja atraktivna glumica iz Mostara jednom "nevinom" objavom na Instagramu ipak neslužbeno potvrdila kako je u vezi s popularnim chefom, članom žirija u showu "Tri, dva, jedan - kuhaj!".

- Kad je hrana i vino... - napisala je Ornela ispod fotografije iz restorana za koji je Mate osmislio i pripremio svoj jedinstveni jelovnik od nekoliko slijedova, a Vištica se upravo snimkom istoga pohvalila na društvenoj mreži.

Iako se o detaljima nove veze ne zna mnogo, čini se kako se par zaljubio na snimanju RTL-ova božićnog specijala "Tri, dva, jedan - peci!", u kojem je, naravno, sudjelovala Vištica, a sve to na Instagramu otkrila je jedna njezina fotografija sa seta snimljena još krajem listopada.

Osim Ornele, u blagdanskoj verziji hit slastičarskog showa natjecali su se i Bojan Jambrošić, Kim Verson, Žanamari Perčić, Snježana Mehun te Nela Kocsis - naime, sve ove zvijezde na Instagramu su se također pohvalile fotografijama sa snimanja.

Kad je hrana i vino

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

"Pojest cu sve kolačiće tebi u inat" #tridvajedanpeci#zvijezda#rtl

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:27