REALITY SHOW

FOTO: 'LJUBAV JE NA SELU' Ivica zaprosio kandidatkinju, a Dane iskoristio priliku da Jasmini namaže leđa

 RTL

Emisija 'Ljubav je na selu', u utorak navečer donosi kadrove u kojima će Ivica ponuditi brak jednoj od kandidatkinja. Ivica se na taj potez odlučio čim je otišla Biserka, koja je s preostale dvije kandidatkinje došla na selo ne bi li otkrila ljubav.

O braku još ne razmišlja Matija, kojemu je trenutno više do zabave nego do obveza. Stoga je lako odlučio koju od djevojaka će poslati kući, a dao je i naslutiti koja mu je od preostale dvije kandidatkinje draža. Djevojke to još ne znaju, pa je napetost između njih sve veća, a svađe sve češće.

Marijana je pak, nakon Slavkovog odlaska, odlučila maksimalno upoznati preostala dva kandidata. U procjenu tko bi bogao biti idealan kandidat, uključila je i brata, čije joj je mišljenje jako važno. Ipak, poprilično seiznenadila nakon što su joj oni sami počeli pričati detalje iz privatnog života koji su joj se učinili poprlično šokantni.

Dane pak nije mogao sakriti svoje oduševljenje na osamljenoj plaži na Braču gdje je bio okružen djevojkama u kupaćim kostimima pa se na sve načine trudio udovoljiti njihovim prohtjevima. One su njemu uzvratile pusama, no na kraju dana jednu kandidatkinju odlučno je poslao kući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 03:50