JAČI OD PREDRASUDA

FOTO: LJUBAV NE PITA, A ONI TO I DOKAZUJU! Vremešni roker na pragu 70. 'izgubio glavu' za 40 godina mlađom, i ne, nije riječ o prolaznoj avanturi

 
 INSTAGRAM

Aimee Ann Preston (29) imala je samo 23 godine kad ju je Steven Tyler (69), frontmen legendarnog američkog rock benda Aerosmith, 2012. zaposlio kao svoju osobnu asistenticu.

Da vremešnog glazbenika i 40 godina mlađu Preston veže nešto više od posla, počelo se šuškati još 2014. godine, a zajedničke fotografije ubrzo su potvrdile kako je uistinu riječ o ljubavnoj vezi.

Iako su im mnogi, zbog razlike u godinama, predviđali brzu propast, par i dan danas dokazuje kako misle ozbiljno - dapače, lani su se američki mediji u dva navrata raspisali i o zarukama, ali ni Steven ni Aimee Ann tu vijest nisu ni potvrdili ni demantirali.

Inače, Preston, koja je čak 11 godina mlađa od rokerove najstarije kćeri, glumice Liv Tyler (40), svojedobno je radila i kao asistentica u njujorškoj tvrtki aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa (71), a surađivala je i s modnom dizajnericom Victorijom Beckham (43).

Par već neko vrijeme živi zajedno u Los Angelesu, a Aimee Ann odlično se slaže sa svom Stevenovom djecom, što je ovih dana pokazala i na humanitarnoj večeri koju je organizirao roker, na kojoj se družila s njegovom 28-godišnjom kćeri Chelsea Annom Tallarico, prenio je Daily Mail.

#teething

A post shared by Aimee Ann (@theaimeeann) on

All good in the hood! Thanks for the ❤❤❤

A post shared by Aimee Ann (@theaimeeann) on

Goofballed alllllll the way through this B! #bewell #southamerica photo: @zwhitford

A post shared by Aimee Ann (@theaimeeann) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:44