FEŠTA U OPATIJI

FOTO: Mirza Džomba i Belma Hodžić u baroknim kostimima na vjenčanju

Davor Jurkotić, riječki komičar, TV i radio voditelj, javnosti najpoznatiji kao Davorka Demona iz 'Bijelih udovica' u svojem se stilu odlučio za nekonvencionalnu ceremoniju, pa su svi uzvanici bili kostimirani
 Davor Žunić/CROPIX

RIJEKA - Davor Jurkotić, 33-godišnji riječki komičar, TV i radio voditelj, danas je pred matičarom u Opatiji izrekao „sudbonosno da“. Odabranica njegova srca je Riječanka Vera Umer, a u bračnu luku uplovili su u idiličnom ambijentu Vile Ariston u Opatiji.

Jurkotić, javnosti najpoznatiji kao Davorka Demona iz „Bijelih udovica“, u svojem se stilu odlučio za nekonvencionalnu ceremoniju, pa su svi uzvanici bili kostimirani, u duhu maškara koje trenutno „vladaju“ Rijekom i okolicom. Sam Davor bio je maskiran u Elvisa Presleya.

Vjenčanja zatvorenog tipa prisustvovao je samo uži krug Davorovih i Verinih rođaka i prijatelja, a s obzirom da su prava na fotografiranje prodali jednom tjedniku, novinarima i fotoreporterima bio je zabranjen ulaz u Vilu Ariston.

Među uzvanicima bili su i popularna TV voditeljica Belma Hodžić i njezin dečko, poznati rukometaš Mirza Džomba. Oni su bili maskirani u barokne kostime. Iako je uoči vjenčanja mladoženja imao laganu tremu, sve je prošlo u najboljem redu. Inače, Davor i Vera u vezi su već godinu i pol dana, a u svibnju očekuju prinovu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 05:50