PREVIŠE ZAHVATA

FOTO: MOŽETE LI PREPOZNATI OVU GLUMICU? Na premijeri nove serije nije sličila sebi

Možda je samo stvar do jednostavne šminke i drugačije frizure, ali reakcije okupljenih promatrača i stručnjaka govorile su dovoljno
 Robin Marchant/Getty Images/AFP

NEW YORK - Za nju smo često govorili kako je lijepa na svoj način, no na posljednjem pojavljivanju u javnosti rijetko tko ju je uopće mogao prepoznati.

Osvježena prirodnom ljepotom Uma Thurman okretala je glave u ponedjeljak na premijeri njezine nove miniserije "The Slap", no iz sasvim pogrešnih razloga.

Naime, lice 44-godišnje glumice potpuno je drugačije od onog na koje smo navikli. Neobično zategnuto čelo i napuhnuto lice koje krasi ekstremno mali osmijeh.

I dok Umina transformacija nije toliko dramatična kao njezine kolegice Renee Zellweger, koja je doslovno izazvala šok drastično izmijenjenim izgledom, nema poricanja da i Thurman izgleda potpuno drugačije.

Možda je samo stvar do jednostavne šminke i drugačije frizure, ali reakcije okupljenih promatrača govorile su dovoljno.

Uma tijekom cijele premijere nije skidala zagonetni smiješak s lica, no isto tako jedva je pokazivala bilo kakvu drugu facijalnu ekspresiju.

Stručnjaci se također slažu da Uma izgleda potpuno drugačije, pogotovo oko očiju i nagađa se kako su pretjerani estetski zahvati nedavno obavljeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:17