TIJELO ZA PET!

FOTO: NEĆETE VJEROVATI ČIME SE POHVALILA NA INSTAGRAMU Pjevačica pokazala savršene trbušnjake i otkrila neobičnu tajnu

 Marijo Bašić / EPH

Pamela Ramljak u posljednje vrijeme dosta snima i putuje pa joj za to treba i kondicije. Premda voli opuštanje uz bazen, kako je napisala na Instagramu, ipak barem tri puta tjedno odlazi u teretanu i održava kondiciju.

Da u tome i uspijeva, ne moramo posebno naglašavati. Dovoljno je da pogledate njezin profil na Instagramu i bit će vam jasno da ima savršenu figuru.

Posljednjih je tjedana objavljivala fotke iz Italije i Španjolske, no nama je za oko zapela upravo ona iz teretane. Istina je da su savršeni trbušnjaci odigrali svoju ulogu u tome, no još zanimljiviji bio nam je tekst ispod slike:

‘Work baby work … Danas sam skužila da stanem u najdraže traperice iz srednje škole haha, tj. da u posljednjih skoro 20 godina imam identičnu kilažu… Samo bi mi to bilo dovoljno za motivaciju dok treniram, ali nažalost ja sam već duboko zaglibila u ljubav prema treningu, čak i kad putujem nosim bućice, budala’, napisala je 35-godišnja Pamela Ramljak.

Sudeći po fotografiji Pamela kvalitetno iskorištava vrijeme provedeno u teretani, a činjenica da stane u hlače iz srednje škole prilično je fascinantna.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:28