PODIJELILA JAVNOST

FOTO: NEKIMA SAVRŠENA, NEKIMA ŽIVI KOSTUR Nina Morić pokazala rezultate vegetarijanske dijete i bjesomučna vježbanja u teretani

 
 INSTAGRAM

Nina Morić za nešto manje od dva tjedna proslavit će 41. rođendan, a majka 14-godišnjeg sina Carlosa Marije i dalje plijeni pozornost isklesanim i mišićavim tijelom.

Nije tajna da zagrebačka manekenka, koja već godinama živi i radi u Milanu, naporno trenira kako bi imala vitku liniju, ali njezine najnovije fotografije zabrinule su dio javnosti.

Generazione Nina Moric.

A post shared by (@nina__moric) on

Yep

A post shared by (@nina__moric) on

Palermo nel cuore

A post shared by (@nina__moric) on

Io me ne torno a casa. Ciao

A post shared by (@nina__moric) on

Naime, mnogi obožavatelji smatraju kako je i inače mršava Nina u posljednje vrijeme ipak pretjerala s bjesomučnim vježbanjem, ali i slabom prehranom, zbog čega je i više nego očito da dodatno gubi kilograme.

- Nemoj si to raditi. Izgledaš kao živi kostur - napisali su joj pojedinci, ali ima i onih koje njezina pojava potpuno oduševljava.

- Ljepota božja! Jednostavno nemaš konkurencije! O ovakvoj liniji sanja svaka žena! Kako ti to samo uspjeva? - hvalili su je neki fanovi.

Osim što redovito ide u saunu i, kako sama kaže, ne može zamisliti život bez teretane, atraktivna Zagrepčanka itekako je izbirljiva i kad je hrana u pitanju. Prženo izbjegava te najviše uživa u svježem voću i povrću.

Nakon što je nedavno na Instagramu objavila fotografiju na kojoj jede burger, neki mediji raspisali su se kako ga je Nina umjesto mesom 'natrpala cvijećem'. No toliko ekstremna ipak još nije - naime, riječ je o uobičajenom veganskom burgeru iz milanskoga restorana Flower Burger (flower na engleskom jeziku znači cvijet). Jarkoružičasti, kojim se Morić počastila, takvu boju ima od ploda trešnje, piše na službenoj stranici trendi ugostiteljskog objekta, za kojim su poludjeli Talijani.

2 #flowerburger e buon appetito.

A post shared by (@nina__moric) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:31