MELEM ZA OČI

FOTO: ONA JE GLAVNA 'IGRAČICA' U LJUBAVNOM TROKUTU BIG BROTHERA Bivša pripadnica Hrvatske vojske s ponosom pokazuje svoje tijelo ukrašeno tetovažama

 
 INSTAGRAM

Renata Nemeček (30) iz Čaglina u Požeško-slavonskoj županiji za sebe kaže kako ima visoko samopouzdanje, a to dokazuju i njezine objave na društvenim mrežama.

Ova atraktivna bivša vojnikinja, tj. bivša pripadnica Oružanih snaga Republike Hrvatske, stanarka je u novoj Big Brother kući, a na Instagramu se redovito hvali provokativnim fotografijama, na kojima ponosno pokazuje isklesano tijelo i tetovaže, među kojima je i ona neposredno ispod grudi.

Ako vam ova zgodna 30-godišnjakinja izgleda poznato, vjerojatno ste je primijetili još prošle godine, kad je sudjelovala u showu "Samo nebo zna", u kojem je tražila srodnu dušu. Naime, Renata se tada nadala kako će pred kamerama pronaći zgodnog sportaša koji ide u crkvu, ali njezin ljubavni status i dalje je - sretno slobodna.

Inače, u BB kući formirao se prvi pravi ljubavni trokut u kojem, naravno, sudjeluje i Renata. Naime, kako otkriva Slobodna Dalmacija, Luka je odlučio ponijeti titulu 'najvećeg zavodnika' u kući, ali isto je to, ne znao on, odlučila i Anezi. Pa nakon što je on krenuo u akciju i svoje šarmerske sposobnosti demonstrirao na Renati, Anezi se odlučila uključiti, dočekavši ga mazno na kauču.

Nije bilo ništa, sve se čini da se Luka 'zaletio', a da su njegove ljubavne priče samo lovačke. No, kako sada stvari stoje, Luka je odmah bacio oko na nekadašnju vojnikinju Renatu. Opisao ju je kao 'vrhunsku ženu koja pere, čisti, kuha, zabavna je i treba je ženiti'...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 02:05