NISU TRAJALI NI POLA GODINE

FOTO: OPTUŽBE PLJUŠTE NA OBJE STRANE Glazbena diva ostavila mlađeg dečka: Ponašao se 'poput sponzoruše', svaki mjesec dobivao je strašan džeparac

 INSTAGRAM

Mariah Carey i 15 godina mlađi koreograf Bryan Tanaka prekinuli su poslije samo pet mjeseci veze.

Nagađa se da je ljubav puknula zbog plesačevih ljubomornih ispada, a ni pjevačica navodno više nije mogla tolerirati Tanakovu rastrošnost, pišu strani mediji.

Nije tajna da je Mariah poslije razvoda 2016. ostala u dobrim odnosima s komičarem Nickom Cannonom, prvenstveno zbog šestogodišnjih blizanaca Moroccana i Monroe, ali njihova bliskost očito je previše smetala nesigurnom Bryanu.

- Nedavna dodjela nagrada Kids' Choice Awards u Los Angelesu bila je kap koja mu je prelila čašu. Tanaka se naljutio jer je Mariah za pratnju na crvenom tepihu izabrala bivšeg supruga umjesto njega - to je doživio kao nedostatak poštovanja s njezine strane - tvrdi izvor blizak koreografu.

Par se navodno u posljednje vrijeme često svađao i zbog Bryanova neodgovorna odnosa prema novcu. Šuška se kako mu je Carey, ljubavnica, ali i šefica, osim plaće davala i izdašan mjesečni džeparac od čak 25.000 dolara (oko 175.000 kuna).

- Mariah voli skupe darove i stalno ih je očekivala od dečka koji se baš i nije mogao pohvaliti 'debelim' bankovnim računom. S vremenom je postala sumnjičava - bojala se da je Tanaka samo koristi kako bi se dokopao svojih pet minuta slave - prenose američki mediji.

Pjevačica i koreograf počeli su se viđati odmah nakon što je Carey u listopadu prošle godine razvrgnula zaruke s australskim milijarderom, medijskim mogulom Jamesom Packerom.

Ni Mariah ni Bryan još nisu komentirali medijska šuškanja o prekidu.

"No one knows what it means, but it's provocative ... it gets the people going!"

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Happy Valentine's Day!! #happyvalentinesday #happy #moments #bubbles

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Yesterday was a good day... #Courtside #MuchLove

A post shared by Bryan Tanaka (@bryantanaka) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:20