NEW YORK FASHION WEEK

FOTO: OVAKO SE SLAVI ŽENSKA LJEPOTA Rihanna na pistu poslala slavne sestre Hadid, trudnice i plus size modele te posramila veliki Victoria's Secret

 
 REUTERS, Profimedia, AKM-GSI

Popularna pjevačica Rihanna (30) u srijedu navečer održala je svoju prvu, dugo očekivanu samostalnu reviju na Tjednu mode u New Yorku - predstavila je kolekciju rublja vlastitoga brenda Savage x Fenty, koju je u javnost lansirala u svibnju ove godine.

Rihannine seksi kreacije nosile su slavne sestre Hadid, manekenke Bella (21) i Gigi (23), ali na pisti su se pojavile i dvije trudnice (jedna od njih bila je Rihannina muza, 22-godišnja Slick Woods) te plus size modeli. Uglavnom, pjevačica je za reviju angažirala žene svih rasa i konfekcijskih veličina, što je javnost pozdravila s velikim odobravanjem i općim oduševljenjem.

- Genijalan show! Rihanna nam je dala raznolikost, koreografiju, reprezentaciju svih oblika ženskoga tijela... Tako se slavi ljepota! Dosadni Victoria's Secret može puno toga naučiti od nje - samo su neki od pozitivnih komentara koji su se poslije revije pojavili na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:28