NA INSTAGRAMU

FOTO: PJEVAČICA OPET PRETJERALA? Evo što povezuje Isusa, Beyonce i posljednju večeru

 Instagram

Nakon što je podigla puno prašine objavom pjesme 'XO' u kojoj je koristila audio snimke iz raketne nesreće Challengera u kojem je poginulo sedam astronauta, Beyonce je ponovno uspjela navući bijes javnosti na sebe.

Ovog puta uvrijedila je kršćane koji smatraju neprimjerenim da se fotka kako sjedim na šanku dok je iza nje replika slike 'Posljednje večere' Leonaeda da Vincija, a njezin lik prekriva lik Isusa.

Beyonce još nije reagirala na kritike koje je dobila da je njezina fotka koja je objavljena na Instagramu neprimjerena te kako brojni kažu 'vrijeđa njihovce vjerske osjećaje'. Ako se bude ispričavala i zbog ovog uratka, to će joj biti drugi put u tjedan dana jer se ispričavala i zbog pjesme 'XO'.

'Suosjećam se sa svima onima koji su nekog izgubili i zato je i snimljena s namjerom da pomogne svima onima koji su nekoga izgubili. Poruka pjesme je da treba cijeniti svaku minutu koju provedemo s našim bližnjima i da se uvijek trebamo voljeti', rekla je tad.

U međuvremenu skuplja 'likeove' svih onih kojima osjećaji nisu povrijeđeni, a njih je preko 240 tisuća i raste iz sata u sat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:30