ČETIRI ZAŠTITNIKA

FOTO: PJEVAČICA VIŠE NE ŽIVI U STRAHU 'Nakon što su me pokušali ubiti, nabavila sam opasnog Igora'

 Instagram

Otkako su Junior Bradshaw i Kevin Liverpool uhićeni jer su 2011. godine planirali ubiti pjevačicu Joss Stone tako da joj odrube glavu samurajskim mačem, pjevačica je živjela u konstantnom strahu.

Nije je utješilo ni to što je Kevin Liverpool dobio kaznu doživotnog zatvora, a Junior Bradshaw kaznu od 18 godina zatvora. Stoga se odlučila sama pobrinuti za sebe i nabavila opasne pse koji tjeraju strah u kosti neznancima koji se nađu na njezinom posjedu.



Naime, dok su nekim zvijezdama kriteriji za nabavljanje kućnih ljubimaca isključivo da stanu u ručnu torbicu, Joss je imala sasvim drugačija mjerila - nabavila je dva koja 'mogu nekog pojesti', njemačkog ovčara i kavkavskog ovčara.

'Htjela sam imati pse koji će me zaštititi da me netko ne bi opet pokušao ubiti. Na internetu sam pogledala koje su top 10 pasmina koje se koriste za zaštitu i iskočila mi je fotka kavkaskog ovčara pa sam njega i nabavila, zove se Igor', izjavila je Joss koja još osim toga ima i rotvajlericu Missy Elliott, pudla Dustyja Springfielda te Maggie koja pripada pasmini njemačkih ovčara. 'Ona ima najveći zaštitnički instinkt', kaže ljubiteljica pasa za svoju ovčarku.



'Missy izgleda najkrvoločnije od svih. Nju i pudla sam imala od prije, a ova dva ljepotana sam nabavila nakon što su me pokušali ubiti', rekla je 26-godišnja pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 22:17