BIJEG NA PUSTI OTOK

FOTO Pogledajte gdje je Šime Sušić 'pobjegao' nakon pobjede u Masterchefu

Pobjednik Masterchefa darovao je svojoj djevojci Klari Jakelić za 25. rođendan odmor na Svecu, otočiću usred pučine: pogledajte ekskluzivne fotografije s njihovog odmora na otoku bez struje i vode
 Gloria

Netaknuta divljina kojom caruju Eleonorini sokoli malo je previše i za moderne Robinzone jer samo na najvišem vrhu otoka može se uloviti signal za mobitel. Ali 25-godišnji Šime Sušić, pobjednik Masterchefa, upravo je priželjkivao da iz kuhinje pobjegne na pusti otok, piše Gloria . Samo dan i pol nakon što je postao prvi pobjednik tog vrlo gledanog showa Nove TV, s djevojkom Klarom Jakelić te maminom prijateljicom i još dvjema damama došao je u Komižu, odakle ga je do Sveca desetmetarskom brodicom prevezao Davor Zanki, vlasnik jedne od kuća na njemu.

Čak i dva i pol sata ljuljanja na valovima za Šimu su bila užitak. Nakon 87 dana u vrlo luksuznoj izolaciji - u vili u kojoj su kandidati na raspolaganju imali baš sve, od DVD-a do teretane - trebao mu je taj osjećaj nesputane slobode.

Mladića koji je nakon završetka Masterchefa dobio stotine ponuda za prijateljstvo na profilu i gomilu SMS-ova, čak i od profesora sa studija geografije i povijesti na Filozofskom ­fakultetu u Zagrebu, gdje je dva dana prije ulaska u Masterchef predao diplomski rad, popularnost je zatekla nespremnog.

A prije nego što se s njom suoči, stavio je u naprtnjaču nekoliko majica, kupaćih gaćica, najnužnijih sitnica za osobnu higijenu, nekoliko knjiga za opuštanje, pribor za ribolov i baterijsku svjetiljku te krenuo na Svetac da se dobro odmori.

(...)

ČLANAK U CIJELOSTI I FOTOGALERIJU EKSKLUZIVNIH FOTOGRAFIJA POGLEDAJTE NA STRANICAMA GLORIJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 22:02