SLAVI DVIJE OBLJETNICE

FOTO: POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA SEKS SIMBOL OSAMDESETIH Samantha Fox ove godine slavi 50. rođendan i još uvijek je bomba

 Peter Barry/Keystone/Getty Images

Samantha Fox će u travnju ove godine proslaviti 50. rođendan, ali osim te seks simbol osamdesetih slavi još jednu obljetnicu 2016.

Naime, prije 30 godina, u srpnju 1986. izašao je njezin debitantski album ‘Touch Me’ što je Samantha i obilježila objavivši fotografiju na Instagramu.

Fox je popularnost stekla zahvaljujući britanskim novinama The Sun koje su objavljivale njezine fotografije početkom osamdesetih, a tri godine zaredom izabrana je za djevojku godine. Godine 2008. Sun ju je proglasio ‘naj djevojkom svih vremena’.

Samantha Fox, međutim, više nije djevojka i potpuno se promijenila. Još uvijek se objavljuju kompilacije i reizdanja njezinih hitova. Što se tiče njezinog privatnog života, Fox je bila u vezama i s muškarcima i sa ženama, a 2003. godine je objavila da je zaljubljena u svoju menadžericu Myru Stratton. Odonda su bile u vezi, no Myra je preminula prošle godine nakon duge borbe s karcinomom.

Evo kako danas izgleda nekadašnja seks bomba...





























#saturdaynight #Copenhagen #lovedit #thankyou#love #samanthafoxofficial #samanthafox #samfox #sam #sammyfox

A photo posted by Samantha Fox (@samanthafoxofficial) on Feb 29, 2016 at 8:18am PST





























Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 08:57