SKANDALIMA NEMA KRAJA

FOTO: 'PONAŠA SE KAO NAPALJENI BALAVAC!' Playboyjeva zečica i porno glumica tvrdi kako ju je zaručnik Jennifer Lopez preklinjao za seks u troje

 
Zoe Gregory; Jennifer Lopez i Alex Rodriguez
 INSTAGRAM, Profimedia

Britanski model i bivša Playboyjeva zečica Zoe Gregory (44) ovaj tjedan postala je glavna tema svjetskih medija nakon što je umirovljenog američkog bejzbolaša Alexa Rodrigueza (43) optužila za nevjeru.

Naime, ova bujna plavuša tvrdi kako joj je sportaš slao lascivne poruke i predlagao grupni seks, a sve to događalo se, rekla je Zoe, svega nekoliko tjedana prije njegovih zaruka s latino divom Jennifer Lopez (49).

Zoe, koja trenutačno boravi u Los Angelesu, poručila je J.Lo: "Ako želiš vidjeti dokaze, slobodno me nazovi". Također je izjavila kako je s Alexom komunicirala od 26. prosinca 2018. do 22. siječnja preko mobilne aplikacije WhatsApp.

- Slao mi je svašta - bilo je tu nepristojnih fotografija, golotinje, preklinjao me za seks u troje, nagovarao da dovedem prijateljice i silno me htio vidjeti uživo. J.Lo mi se čini kao krasna žena i zbilja nije fer da joj zaručnik sve ovo radi iza leđa. Sve u svemu, Alex se ponaša kao napaljeni balavac - kaže Zoe Gregory, koja je, objavio je Daily Mail, glumila i u pornićima, ali pod umjetničkim imenom Robbin Banx.

Ni Lopez ni Rodriguez nisu željeli komentirati njezine tvrdnje. Štoviše, par je u utorak viđen u New Yorku, gdje Jennifer snima novi film "Hustlers", a bivši bejzbolaš nije se odvajao od nje na setu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 11:07