PREZGODNA MAMA

FOTO: POSLIJE KRŠTENJA TREĆEG SINA OTIŠLI NA ODMOR U HERCEGOVINU Supruga našeg slavnog rukometaša opet oduševljava besprijekornim izgledom

 
 FACEBOOK

Pola godine nakon što je na svijet stigao njihov treći sin Ante, bračni par Iva i Mirko Alilović organizirali su krštenje u Zagrebu i to kod svećenika koji je lijepoj supruzi našeg proslavljenog rukometmnog golmana bio velika duhovna potpora uoči trećeg i prilično rizičnog porođaja.

Don Danijela Vidovića Iva je, kako je ispričala za Story, upoznala nekoliko dana prije nego što je rodila Antu.

- Bili smo u Zagrebu i otišla sam na misu. Prvi put sam slušala njegovu propovijed, oduševio me onime što je govorio, bio je zanimljiv. Upoznali smo se nedugo nakon toga kad sam došla nešto obaviti u župni ured.

Dok sam bila na putu prema rodilištu, nazvala sam don Danijela i zamolila ga da mi udijeli bolesničko pomazanje. Bojala sam se da se nešto ne dogodi mom djetetu i imala potrebu primiti ga prije dolaska u bolnicu, jer osjećala sam da se ono ne odnosi samo na 'posljednje putovanje', nego i da vraća duhovno i tjelesno zdravlje te meni kao majci daje potporu. Rekla sam mu da će, ako sve prođe dobro, on krstiti Antu. Tako je i bilo - ispričala je Iva za Story.

A sudeći po objavama na Facebooku, obitelj Alilović, koja inače živi u Mađarskoj, gdje Mirko igra za klub Szeged, produžila je za Hercegovinu, odakle je Iva objavila niz fotografija - zmeđu ostalih i onu na kojoj uživa u društvu svoje kume Kristine Leko, piše Slobodna Dalmacija.

Fotografije su potvrdile i veliko prijateljstvo bračnog para s našom uspješnom bacačicom diska Sandrom Perković, koja je i u ovoj prigodi bila dio njihova obiteljskog slavlja, a koja je i ženstvenim atributima, baš kao i Iva Alilović, naišla na oduševljene reakcije pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:43