SEKSI EDITORIJAL

FOTO: POTPUNO GOLA NA VRUĆEM AFRIČKOM PIJESKU Naomi progovorila o nesigurnostima: 'Vjerovali ili ne, dugo se nisam osjećala ugodno u vlastitoj koži'

 
 Profimedia, Mega Agency

Naomi Campbell (49) nedavno je u Keniji snimila editorijal za britansko izdanje časopisa Vogue, a sad je na Instagramu objavila i dio fotografija nastalih iza kulisa spomenutog seta.

Najviše pažnje privukla je ona na kojoj je legendarna manekenka pozirala potpuno gola. Naomi je u tekstu koji je sama napisala za Vogue otkrila kako godinama nije imala ni hrabrosti ni samopouzdanja potpuno se razgolititi pred kamerama.

- Dok sam odrastala, nisam se osjećala ugodno u vlastitoj koži. U školi su me zadirkivali i nazivali pogrdnim imenima, jedina utjeha bili su mi satovi plesa - jedino ondje osjećala sam se sigurno i jedino ondje donekle sam prihvaćala vlastito tijelo - iskrena je Naomi.

A vjerovali ili ne, nesigurnosti su je pratile i tijekom karijere u svijetu mode, pogotovo kad je morala pozirati u rublju.

- Nisam bila puno drugačija ni u svakodnevnom životu. Kad bih, primjerice, izišla na ulicu u uskim trapericama ili tajicama, uvijek bih zavezala neku majicu oko struka, jednostavno nisam voljela biti izložena tuđim pogledima - napisala je Campbell, a prenosi People.

No sudeći po komentarima ispod njezinih najnovijih fotografija iz Kenije, Naomi je, složili su se obožavatelji, s godinama sve zgodnija.

- Savršena, boginja! Jedna, jedina i neponovljiva, kraljica! - laskali su joj fanovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:07