CANNES 2018.

FOTO: POZNATE DAME POKAZALE PREVIŠE - NEKE NAMJERNO, NEKE SLUČAJNO Nikad više gole kože na kultnom filmskom festivalu na francuskoj rivijeri

 
 Profimedia, Mega Agency, Getty Images

Nakon što su je u Francuskoj vidjeli u društvu Vita Schnabela (31), bivšeg dečka njemačkog supermodela Heidi Klum (44), Amber Heard (32) zablistala je na crvenom tepihu na premijeri filma "Sorry Angel" na 71. festivalu u Cannesu. Američka glumica, koja se lani razvela od kolege Johnnyja Deppa (54), nosila je kreaciju modne kuće Valentino duboka dekoltea i otvorenih leđa, ali njezina pojava naišla je na dvojake reakcije.

Dok su neki pohvalili njezin hrabar odabir, drugi su zaključili kako takav kroj baš i ne laska njezinoj premršavoj figuri.

Puno prašine "podignuo" je i styling ruske manekenke Irine Shayk (32). Ona se na istoj premijeri pojavila u vatrenocrvenoj haljini s prorezima brenda Versace, ispod koje nije nosila rublje.

Zanosna brineta i majka jednogodišnje djevojčice Lee De Seine, koju ima s glumcem Bradleyjem Cooperom (43), i ovaj put oduševila je savršenom figurom.

- Najljepša žena na svijetu! Apsolutna božica! - komentirali su fanovi.

I dok su Amber i Irina namjerno pokazale svoje adute, američka glumica Chloë Sevigny (43) gole stražnjice snimljena je sasvim slučajno. Dok je uživala u šetnji plažom na francuskoj rivijeri, vjetar joj je podignuo haljinu i otkrio pozadinu. Slučajnim prolaznicima Chloëin moment u stilu Marilyn Monroe nimalo nije smetao, a njezine fotografije odmah su postale hit na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:16