PROBLEMI NA EUROSONGU

FOTO Prateća pjevačica naše Nine Badrić optužena da je ukrala slike iz hotela! 'Ljudskoj zloći nema kraja. Ne pijemo i ne radimo nerede'

Ivana Čabraja demantira srpski tisak koji ju je optužio za krađu i nedolično ponašanje

ZAGREB - Ljudskoj zloći nema kraja, ali netko odozgo sve to vidi - kaže Ivana Čabraja, prateća pjevačica naše eurovizijske predstavnice Nine Badrić, koja se jučer našla u središtu skandala.

Naime, prema pisanju srpskih novina, zgodna plavuša navodno je uhvaćena u krađi umjetničkih slika u hotelu Hilton u Bakuu. Ivana je, kako navode srpski mediji, skinula nekoliko slika sa zidova, zapakirala ih i strpala u kofer, a potom je interveniralo hotelsko osiguranje pa su slike vraćene na svoje mjesto.

Prema novinskim napisima, to nije prva policijska intervencija zbog ponašanja hrvatske eurovizijske delegacije čije su pjevačice u novinama prozvane i da su u pijanom stanju kasno noću hrvatskim zastavama udarale o vrata drugih hotelskih gostiju.

Aleksandar Kostadinov, šef naše delegacije kojega smo jučer dobili na generalnoj probi, prvo nas je zapitao o kojim se slikama radi.

- Možda o Mona Lisi ili Fallen Madonni with the big bubbies - u šali je rekao, a potom nastavio: - Naše cure su sjajne djevojke koje ostaju dulje budne jer je ovdje i noć dulja.

Tri smo sata ispred hrvatskog vremena, a kako probe počinju u ponoć, ne možemo prije četiri sata ujutro na spavanje. Sve drugo o djevojkama, uključujući napise o krađi, dio je priča žutog tiska koji uvijek napuhuje lažne balone kako bi publici bilo zanimljivije.

Neslužbeno doznajemo da su se pojedini članovi hrvatske eurovizijske delegacije u noći s ponedjeljka na utorak u nešto veselijem stanju pred zoru vraćali s hrvatskog eurovizijskog partyja. No, svi niječu da je itko lupao po tuđim vratima, a nije poznato ni je li glasni razgovor možda zasmetao nekome od zaspalih gostiju hotela Hilton u kojemu je smještena većina izvođača.

U svakom slučaju, navodni skandal s policijom jučer je kao vijest dana umalo zasjenio današnji Ninin nastup u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga.

Premda našoj predstavnici kladionice nisu nimalo sklone i ne vide je u subotnjem finalu, ona se na to ne obazire: - Vjerujem u ‘Nebo’, vjerujem u sebe, a na bini ću dati i pokazati najbolje što znam - kaže Nina uoči polufinala.

Eurovizijski znalci o Nininu nastupu

Ksenija Urličić, Vanna i Zrinko Tutić slažu se da je večeras sve u Nininim rukama, odnosno njezinu glasu.

- Dobar glas daleko se čuje - kaže Vanna, dok Tutić smatra da je Ninin najveći eurovizijski adut njezina osobnost.

- Ona svojim vokalom i svojom ličnošću može očarati publiku i tako nadoknaditi nekomunikativnost pjesme ‘Nebo’ - kaže Tutić.

Bivša šefica naše eurovizijske delegacije smatra da na ovogodišnjem Eurosongu ima previše ženskih vokala i previše balada te se boji da će se Nina i “Nebo” u tom mnoštvu utopiti.

- Bit će mi izuzetno drago ako se pokaže da sam bila u krivu i ako Nina s ‘Nebom’ uspije proći u finale. No, moje prognoze po tom pitanju nisu previše optimistične - zaključuje Ksenija Urličić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:20