NOSTALGIČNI VREMEPLOV

FOTO: PREPOZNAJETE LI OVU DJEVOJKU? Imala je samo 25 godina i već tri milijuna prodanih ploča, a i danas je prava ikona na cijelom Balkanu

 INSTAGRAM

Legendarna pjevačica Fahreta Jahić Živojinović, koja je početkom '80-ih počela žariti i paliti scenom bivše Jugoslavije, nimalo se ne srami fotografija iz mladosti, za razliku od mnogih kolegica, koje bi bile najsretnije kad bi se njihova modna izdanja iz toga razdoblja zauvijek izbrisala.

Lepa Brena zato je na Instagramu bez ikakve zadrške objavila uspomenu iz Francuske iz 1983. godine.

Tada je, kao 23-godišnjakinja, pozirala kraj Eiffelova tornja u Parizu. Kratka frizura, koja neodoljivo podsjeća na fudbalerku, guste obrve i Brenin neodoljivi osmijeh raznježili su njezine pratitelje na društvenoj mreži.

U komentarima su joj se javili i daleki rođaci, s kojima je pjevačica izgubila kontakt.

'Možda se sjetiš svoje rodice Zumrete... To je bilo baš to vrijeme kada ste se zadnji put čule', napisala joj je jedna gospođa.

Brena je objavila i fotografiju iz Vancouvera u Kanadi iz 1985.

Iako je tad na regionalnoj estradi bila tek pet godina, već je bila prodala više od tri milijuna ploča i naveliko putovala.

'E moja Breno, dok si ti hodala po bijelome svijetu i nagledala se svega, mi obični ljudi imali smo samo dva kanala na televiziji. Ma svaka ti čast na hrabrosti da tako kreneš kroz život', komentirali su obožavatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:45