MODA U WEST GATEU

FOTO: Prva večer Cro-a-portera u znaku Seke Aleksić

Na pisti dugoj čak 120 metara svoje je nove kolekcije odjeće prikazalo petero domaćih dizajnera i Vesna Mitelj iz susjedne Slovenije
Zagreb, 240310.Veceras je u trgovackom centru West gate zapoceo modni dogadjaj Nivea Cro a porter.Najvise pozornosti privukla je srpska pjevacica Seka Aleksic.Na slici: Seka Aleksic sa deckom.Foto: Neja Markicevic / CROPIX
 Neja Markičević / CROPIX

Prva večer ovosezonskog jubilarnog 15. Nivea Cro-a-Portera , čiji je početak održavanja u shopping centru West Gate svečano najavio glumac Enis Bešlagić, protekla je u znaku unaprijed hvaljene kolekcije Hippy Gardena, kojom su prevladavale romantične duge i kratke svilene haljine u zelenoj, bijeloj i smeđoj boji te kombinacijama istih.

Osim radova Durđice Vorkapić, koja je ujedno i otvorila poznati modni događaj, novim su se kolekcijama za nadolazeću sezonu proljeće/ljeto, na pisti dugačkoj čak 20 metara, predstavili i modni duo Arielo, dizajner Teo Perić za Mak, Link by Ogy Antunac, Xenia Design i slovenska dizajnerica Vesna Mitelj, koja je, za razliku od domaćih dizajnera, predložila pokazivanje struka u kratkim majicama.

Najveću je pažnju okupljenih ipak izazvala srpska folk pjevačica Seka Aleksić, koja je došla u pratnji svog dečka kickboksača Veljka Piljkića. Pjevačicu su od navale domaćih novinara čuvala čak četiri zaštitara, no ona je ipak rado pozirala i razgovarala s njima.

- Najviše mi se svidjela prva revija, ona od Hippy Gardena, neka se ostali ne naljute - prokomentirala je Seka i dodala kako se u Zagrebu odlično provodi.

Modne novitete prve večeri su došla vidjeti i neka domaća poznata lica, među kojima su bile i voditeljica Anđa Marić i Josipa Pavičić, modna agentica Tihana Harapin te glumica Kristina Krepela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:55