PREZGODNA MAMA!

FOTO: RODILA JE PRIJE SAMO TRI TJEDNA, A IZGLEDA SENZACIONALNO Nevena Rendeli pojavila se u javnosti i odmah pokazala noge u vrlo kratkoj suknji

 
Nevena Rendeli
 John Pavlish

Dok popularnost Borboleta nakita ne jenjava, a nove prodajne lokacije otvaraju se u središtu ni više ni manje nego New Yorka, lijepe vijesti stižu i iz Zagreba. Marljivi stručnjaci iz kreativnog tima Borbolete predstavili su novi brend Bisou, što na francuskom znači poljubac. Iza neodoljivog imena i slogana "my magic moments" krije se bogata ponuda ručno izrađenog nakita i modnih dodataka koji će zasigurno slijediti put Borbolete.

Osim lančića, narukvica i prstenja izrađenih u srebru s pozlatama roza i žutog zlata tu su i "Small Leather Goods" - accessories od kože (privjesci za ključeve, novčanici, etui za putovnice, nesesseri, čak i mali praščić za kovanice), mirisne svijeće, Be Candy linija nakita, kreativne čestitke i bookmarksi po još povoljnijim cijenama. Sve ovo može se pronaći u novoj trgovini na adresi Ilica 19, čiji dizajn interijera potpisuje poznata zagrebačka arhitektica Vlatka Čizmić, a božićno uređenje prepušteno je svestranom dizajneru interijera i cvjetnih aranžmana Saši Šekoranji, koji su zajedničkim snagama prostor pretvorili u pravi mali raj Instagram blogova.

Otvorenju prve Bisou trgovine prisustvovale su broje poznate dame, a najviše komplimenata zasluženo je dobila TV voditeljica Nevena Rendeli (37), koja je krajem studenoga rodila treće dijete, djevojčicu Vitu, a samo tri tjedna poslije porođaja izgledala je i više nego senzacionalno u kratkoj suknji i trendi bundi.

- Iza nas je uzbudljiva godina puna napornog rada, no sav trud se isplatio i pred nama je novi brend koji će osvojiti srca diljem svijeta. Oduševljeni nazivima objava na novom instagram profilu my_bisou iz prve ruke smo saznali da su spomenute objave: my beatuiful heart, my sparkling unicorn, my shiny crown, my Mickey i ostali primamljivi nazivi ustvari nazivi proizvoda - a kojih to proizvoda, možete vidjeti u našoj zagrebačkoj trgovini, prvoj od dvadesetak koje planiramo otvoriti diljem Hrvatske u sljedećoj godini - izjavila je Lejla Sertović, voditeljica marketinga i razvoja.

BeCandy kolekcija iz Bisou od petka će se naći i u svim trgovinama Školske knjige.

John Pavlish
Tihana Harapin Zalepugin

John Pavlish
Mirna Zidarić

John Pavlish
Nevena Rendeli

John Pavlish
Nevena Rendeli

John Pavlish
Iris Androšević Pinjuh

John Pavlish
Aleksandra Dojčinović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 15:55