LJETNI ODMOR

FOTO: SAVRŠENA ECIJA IVUŠIĆ Hrvatska džepna Venera uživa na otocima i otkriva tajnu sjajne linije

 Instagram/Facebook

Džepna Venera Ecija Ivušić vruće dane provodi na hrvatskim otocima. Prvo je s prijateljicom uživala na Hvaru, sada gušta u Veloj Luci na Korčuli gdje ima obiteljsku kuću, a nakon toga namjerava posjetiti Brač.









– Na Hvaru sam bila nekoliko dana s prijateljicom, gdje nam je bilo lijepo. Uglavnom smo se provodile po danu; kupanje, odlazak na večeru, razgledavanje, a posebno me dojmio Carpe Diem Beach, kao i bar ‘Laganini’ na Palmižani. Nismo izlazile kasno navečer jer je tijekom dana bilo toliko sadržaja da nam je bilo dovoljno. Inače ne volim stalno biti na jednom mjestu - kazala je za Story Ecija i otkrila kako besprijekornu liniju održava zdravom prehranom i svakodnevnom tjelovježbom.









- Ujutro nakon što popijem kavu, napravim trening, a tek iza 16 sati idem na plažu. Izbjegavam žege. S obzirom da moja mama jako dobro kuha, mislila sam da ću dobiti koji kilogram, ali nisam. Ipak nam se na stolu nađu riba, povrće, sve pripremljeno s maslinovim uljem. Što se treninga tiče odradim nekoliko serija čučnjeva, trbušnjaka, sklekova, odnosno kružni trening - otkrila je Ecija, piše Story.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 09:51