TRIFUNOVIĆEVA VLADA

FOTO: SERGEJ TRIFUNOVIĆ SLOŽIO SRPSKU VLADU IZ SNOVA Pogledajte tko su mu ministri, pa odgovorite na pitanje u našoj ANKETI

 Instagram

Poznati srpski glumac Sergej Trifunović na društvenim se mrežama pohvalio svojim političkim ‘ambicijama’ pa je sam pokušao sastaviti Vladu od svojih kolega, piše Alo .

Naime, Trifunović i njegov kolega i prijatelj Nikola Đuričko doista su posjetili zgradu Vlade pa je Sergej na Instagramu podijeli fotografiju sa zastavom Republike Srbije, a onda je predložio:

‘Đuričko je već ušao u vladu koju sastavljam jer idu izbori. Zasad stvari stoje ovako: Nebojša Glogovac je ministar prometa, Vlasta Velisavljević je ministar sporta i mladih, Dragan Bjelogrlić je na čelu financija, a Nataša Ninković ekonomije.

Vojin Ćetković je ministar poljoprivrede i pecanja, kulturu ćemo po defaultu dati nekom tko nema veze s njom (vjerojatno Marijanu Rističeviću)’, prenosi Alo .

Nije trebalo dugo da se s prijedlozima pridruže i ostali. Glumac Miloš Biković bi trebao zadužen za odnose s Rusijom, Mimo Karadžić ministar turizma, Dragan Nikolić ministar gospodarstva, a Srđana Todorovića već vidimo u ulozi ministra policije kako su ga kolege zamislili.

Također, imali su prijedlog zamijeniti Nikolu Đurička na mjestu premijera Nikolom Kojom.













Djuričko ušao u vladu.

A photo posted by sergio trifunelli (@sergio_trifunelli) on Jan 25, 2016 at 8:57am PST





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 05:05