VRATILA SE KRALJICA INSTAGRAMA

FOTO: SEVE I IGOR KAO ZLATNI PAR HOLLYWOODA Poslije mučne epizode iz parnice za skrbništvo pjevačica sa suprugom uživa u luksuzu na turskoj obali

 
 INSTAGRAM

Severina Kojić napokon je barem nakratko odahnula nakon što je prošli tjedan Županijski sud u Splitu uvažio njezinu žalbu i ukinuo privremenu mjeru prema kojoj je petogodišnji Aleksandar trebao provoditi istu količinu vremena s pjevačicom i ocem, srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Nakon što je tjednima bila u centru pažnje, što zbog vlastite borbe za skrbništvo nad sinom, što zbog javnog iskazivanja potpore sugrađanki Nini Kuluz, Splićanka i suprug Igor Kojić odlučili su pobjeći na odmor u Tursku.

INSTAGRAM

Par je odsjeo u luksuznom hotelskom kompleksu u Bodrumu, gdje se cijena noćenja kreće od 250 do 400 eura, a gosti na raspolaganju imaju veliku privatnu plažu, vanjski i unutarnji bazen te čaroban pogled na Egejsko more.

Poslije višetjedna izbivanja s društvenih mreža, Severina se napokon pohvalila novim fotografijama na kojima s Igorom, u maniri zvijezde iz doba zlatnog Hollywooda, pozira kraj crvenog oldtimera.

- Vratila se naša kraljica Instagrama! Koliko je slatka i otmjena ova žena! Severina, muž ti je isti James Dean - napisali su joj prijatelji i obožavatelji.

Pjevačica u nedjelju gostuje u Prilepu u Makedoniji, a koncert je najavila prigodnim videom, koji je snimila u Turskoj.

Can't wait to drive, baby... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Summer vibes. #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Goodbye sunset, kiss to sunrise..

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:14