BORBA ZA SINA ALEKSANDRA

FOTO: SEVERINA I MILAN NA SUDU Besprijekorno odjevena u zadnji čas stigla na ročište

 Brunoo Konjević/Cropix

ZAGREB - Prvo ročište po prvoj tužbi koju je Severina podnijela protiv Milana Popovića održano je danas s početkom u 9 sati u Općinskom građanskom sudu u Zagrebu.

Milan Popović izašao je iz zgrade suda u 12.04 sati u pratnji odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića. Nije htio davati izjave.

Ubrzo nakon njega, u 12.10 sati zgradu suda napustila je i Severina u pratnji odvjetnice Jadranke Sloković. Pjevačica također nije davala izjave, no njezina je odvjetnica otkrila kako postupak nije gotov premda je teoretski mogao biti. Sljedeće ročište zakazano je za prosinac. O detaljima sa prvog ročišta nije htjela govoriti.

Besprijekornoga izgleda splitska pjevačica stigla je pred zgradu suda u Vukovarskoj 7 minuta prije 9 sati u pratnji svog menadžera Tomice Petrovića u crnom terencu Touaregu. Prije ulaska u zgradu suda nije davala izjave.

Pred sudom ju je dočekala njezina odvjetnica Jadranka Sloković koja je postajala vidno nervozna jer je njezina klijentica kasnila.

Njezin bivši zaručnik stigao je na sud prije nje, u pratnji odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića, tako da se bivši partneri nisu susreli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 23:03