STIGLI U STOJADINU

FOTO: SEVERINA UZELA PREZIME KOJIĆ! Poznata pjevačica prošvercala mobitel i objavila fotografiju mladenaca!

Beograd, 221115.Svadbena vecer mladenaca Igora Kojica i Severine Vuckovic odrzana je u beogradskom hotelu Crown Plaza s oko 500 uzvanika.Na fotografiji: Severina i Igor dolaze u hotel.Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX
 Peđa Milosavljević / CROPIX

Šesto i dvanaest gostiju ustalo je i s osmijehom na licu i suzom u očima gledalo kako trogodišnji Aleksandar Popović, elegantan u odijelu kreiranom specijalno za njega, sav ozbiljan pod ruku vodi svoju mamu Severinu, odjevenu u kraljevsku čipkanu bijelu vjenčanicu, krojenu poput raskošne krinoline s dugačkim bijelim šlepom, do improviziranog kraljevskog vjenčanog trona napravljenog u pomoćnoj dvorani beogradskog hotela Crowne Plaza u kojoj je bračni par Kojić u društvu rodbine i prijatelja proslavio svoje stupanje u brak.

Nakon što su se 25. rujna crkveno oženili u istarskim Balama, danas su u Beogradu stali pred matičara, a Severina je uzela suprugovo prezime Kojić.

No, dok je svadba u Istri bila intimna - mladenci su se tada nakon crkve u pratnji kumova Andreje Čermak i Borisa Đikanovića, Severinine majke Ane i njezina sina Aleksandra, njezinih sestara Zdenke i Mare, Igorova oca Dragana Kojića Kebe i njegove supruge Olje te tridesetak najboljih prijatelja preselili u nedaleku vilu Lav gdje su se do zore uz svirku Paganini benda gostili uz birane makedonske specijalitete - u Beogradu je bila sasvim drugačija priča. Goospođa Kojić (43) odlučila je da njezino stupanje u brak s 15 godina mlađim odabranikom zapamti cijela regija, u čemu ju je svojski podupro suprugov otac, srpski folk pjevač Keba koji je danima uoči pira svima najavljivao “pravi lom i super provod”.

Kako su mladenci izgledali pred matičarem, svijetu je pokazala pjevačica Ana Bekuta objavivši fotografiju na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 01:53